Andorramania Reserves d'hotels - Principat d'AndorraReservi el seu hotel a Andorra
Reserves d'hotels a Andorra

:: TURISME a ANDORRA
• Gastronomia
:: GUIA PRACTICA

:: EMPRESES i NEGOCIS

:: PREMSA i TELEVISIÓ

:: ART i CULTURA
Andorramania > Petició de reserva hotelera
HOTELS - Petició de reserva hotelera

El portal Andorramania.com els hi proporciona la possibilitat de reservar directament el seu hotel a Andorra. El procediment de la seva reserva es realitzarà en diverses etapes i li permetrà escollir, de la forma més adequada, el tipus d'hotel desitjat, la seva ubicació, les dates d'estada, i poder adjuntar els seus comentaris i suggerències.
Els diferents passos li permetran , en qualsevol moment, realitzar canvis o cancelar el procediement, si ho desitja, fins arribar al moment del pagament (utilitzant tarjeta Visa o Mastercard). El seu pagament serà realitzat mitjançant una pàgina seguritzada d'una entitat bancària.
La nostra Central de Reserves GTS (guies Turisme Servei) li ofereix les diferents possibilitats hoteleres en tot el Principat d'Andorra, i el Banc: Banca Privada d'Andorra, li proporcionarà el sistema de pagament "on line" totalment seguritzat per les tarjes bancàries. (Via: Visa-España).
Els passos per realitzar la seva reserva són els següents:
1er - Vostè omplirà i ens enviarà un FORMULARI, "petició de reserva" el més compert possible.
2on - La central de reserves GTS els hi enviarà per e-mail, en un termini d'unes hores, una proposta d'allotjament hotelera adequada a la seva petició. En aquest moment podrà accepatar, o no, la proposta. Si desitja continuar el procediment arribarà a una pàgina de pagament "pagament on line segutitzat" on podrà fer el seu pagament acceptant la proposta o podrà denegar l'oferta i fer una nova petició. En tot moment, tindrà la possibilitat de sol·licitar informació complementària mitjançant els telèfons indicats en els nostres e-mails de resposta.
3er - Si accepta la proposta podrà accedir a una pàgina de pagament "on line" mitjançant la seva tarja bancària. Només l'operador "Visa-España" tindrà accès a la informació de la seva tarjeta de crèdit. Si la transacció està acceptada, rebrà un avís del banc com a conformitat, per e-mail. I també rebrà un "bono" de reserva de la Central GTS, que certificarà la validesa de la seva reserva.
Ir al paso n°1: