Andorramania > Afegir un lloc web a andorramania
Per fer una petició d'inserció de seu lloc web o de la seva empresa a "Andorramania", són obligatoris els següents punts:


1 - La vostra Web ha d'estar operacional i totalment acabada

2 - No seran acceptades webs que no siguin d'Andorra, i que no tinguin cap relació directa amb el Principat d'Andorra.

3 - La vostra web, ha d'interessar a les persones que desitjin visitar Andorra, o informar sobre el Principat, la seva història, cultura, empreses, associacions, etc...

4 - Els administradors d'Andorramania, seran els sols a jutjar l'acceptació o no, dels enllaços allotjats al nostre portal. Així com la supressió d'aquells que no respectin els criteris d'admissió. Ja sigui per contingut o forma, sempre que puguin danyar la imatge del país, quan atentin contra la sensibilitat de les persones, o siguin contraris a la Llei vigent, etc.

5 - Andorramania disposa de la seva pròpia central de reserves hoteleres, les webs d'allotjament turístic no seran preses en consideració.
Hauran de possar-se en contacte directe amb el nostre department de contractació.

6 - Les webs de caràcter violent, contraries al bon ús, o que no corresponguin a l'espirit del nostre portal, seran eliminades, encara que ja disposin d'un contracte anterior, sense cap tipus de preavís, ni indemnització.

7 - Andorramania, en cap cas serà responsable de les webs referenciades en les seves pàgines. Cada editor assumeix el contingut de la seva pròpia web.

8 - Un cop realitzada la demanda d'inscripció, els admministradors d'Andorramania, es posaran en contacte, per les diferents modalitats de publicació.

9 - Cada lloc web s'afegira en 4 idiomes (1 secció) als portals següents:
- En català: andorramania.ad
- En francès: andorramania.com
- En castellà: andorramania.es
- En anglès: andorramania.uk

Informació: Tel: (00376) 837557