AFEGIR EL SEU LLOC WEB A ANDORRAMANIA

Per fer una petició d'inserció del seu lloc web o de la seva empresa a Andorramania®, són obligatoris els següents punts:

1 - El seu lloc web ha d'estar operatiu i totalment acabat.

2 - No s'acceptaran les webs que no siguin d'Andorra o que no tinguin cap relació directa amb el Principat d'Andorra.

3 - El seu lloc web ha d'interessar a les persones que desitjin visitar Andorra, o bé informar sobre el Principat, la seva història, la seva cultura, les seves empreses, les seves associacions, etc...

4 - Només els administradors de Andorramania® podran decidir sobre la inclusió o no dels enllaços allotjats al portal, així com de la supressió d'aquells que no respectin els criteris d'admissió.

5 - Andorramania® disposa de la seva pròpia central de reserves hoteleres. Els llocs web d'allotjament turístic no es prendran en consideració, de manera que els establiments turístics s'hauran de posar en contacte amb el nostre departament de contractació per a qualsevol inclusió a Andorramania®.

6 - Queden prohibits els llocs web de naturalesa violenta, contraris a les bones pràctiques o que no es corresponguin amb l'esperit del portal.

7 - Andorramania® en cap cas serà responsable dels llocs web referenciats en les seves pàgines. Cada editor assumeix el contingut de la seva pròpia web.

8 - Un cop efectuada la petició d'inscripció, els administradors d'Andorramania® es posaran en contacte per establir les diferents modalitats d'inserció (temps de publicació, rànquing a la pàgina, costos d'inserció i publicació, etc...)

9 - Cada lloc web s'afegirà en 4 idiomes (1 secció) en els portals següents:

- En català: andorramania.ad
- En francàs: andorramania.com
- En castellà: andorramania.net
- En anglès: andorramania.uk

Nota: Les empreses o persones que no disposin d'un lloc web poden contactar-nos per la seva publicitat.

Per a més informació contacti al:   (+376) 837 557

Untitled Document